fbpx

Kas The Division on uus Watch Dogs?

Nagu ma olen juba jõudnud mainida, on The Division niivõrd lähedal, et me võime tunda selle maitset. Aga kas me ikka tahame seda? Alles hiljuti kutsus Ubisoft kokku mitmed videomängumeedia ning muude mänguteemaliste veebikanalite esindajad, et lasta neil käed külge panna märtsikuus (lõpuks!) ilmuvale, kauaoodatud videomängule. Koheselt peale videote ilmumist on aga tekkinud paralleelid ühe teise Ubisofti mänguga, mis kunagi E3 paiku nägi suurepärane välja… ja siis pärast enam mitte nii väga. GamesRadar pani kokku video, kus võrreldakse eelmistel E3 messidel nähtud videopilte ning viimast, ajakirjanike poolt proovitud Xbox One’i versiooni.

Sarnaselt Watch Dogsile on ka The Division nähtavalt kahvatumaks jäänud. Jah, tehnilisest seisukohast vaadates on Xbox One võrreldes PC ja PlayStation 4-ga nõrgem ning E3 demod (mis on tunduvalt kompaktsemad, kui terve avatud maailmaga mängud) jooksevad tavaliselt tõhusatel arvutitel, ent see ei muuda fakti, et visuaalselt pole mäng see, mida me ootasime. Kas ka seekord on arvutiversiooni võimalik mõne koodirea manipuleerimisega ilusamaks muuta ning kas kehvemas väljanägemises on taaskord süüdi konsoolid (tõenäoliselt, eksole?), me veel ei tea. Selgus saabub 18. märtsil.

Kel soovi rohkem näha ja teada saada, siis Kotaku on kokku pannud väikse nimekirja erinevate portaalide esmamuljetest.