fbpx

Taani mängukompanii IO Interactive’i pikaaegne hiilimismänguseeria Hitman saab lõpuks ometi sel aastal uue osa. Teekond selleni on olnud aga pisut künklik, eriti just viimasel ajal. Kõigepealt lükati teose ilmumiskuupäev eelmise aasta detsembrist 2016. aasta märtsi, seejärel (selle tulemusena) muutus pisut segaseks ka mängu väljastamise ülesehitus – kõigepealt öeldi, et ainult digitaalsena ilmuv Hitman maksab kohe alguses täishinna, kuid mängurid saavad selle eest kätte vaid osa mängust ning ülejäänu ilmub aja jooksul. Edasilükkamise käigus räägiti võimalusest, mille puhul oleks esmalt internetiavarustesse lastud mitu episoodi korraga ning seejärel, taaskord, ülejäänud. Nüüdseks on aga see valem jällegi muutunud.

Käesoleva nädala jooksul tühistati PlayStationi netipoes kõik tehtud Hitmani eeltellimused. Mängu väljastaja Sqaure Enix palus inimestel mitte muretseda ning ütles, et kuna mäng ja selle levitamine on kardinaalselt muutunud, otsustati sellise käigu kasuks. Pisut hiljem selgus, et uus Hitman saab olema täielikult episoodilise ülesehitusega ning täit raha kohe alguses välja käima ei pea. 11. märtsil ilmub mängu proloog ning esimene missioon, mis leiab aset Pariisis. Episoodi hind jääb umbes 15 euro kanti. Järgmised episoodid, mis leiavad aset Itaalias ja Marokos, jõuavad meieni vastavalt aprillis ning maikuus ja maksavad umbes 10 eurot. Peale seda peaks aasta jooksul mängumaailma rikastama ka Tai, USA, Jaapan ning paljud muud väiksemad lisad.

Aasta lõpus on võimalik soetada ka täismäng täishinna eest füüsilisel kujul, samuti on võimalik seda teha ka varem digitaalselt. Mäng ilmub PC, PlayStation 4 ja Xbox One platvormidel. Loodetavasti on see parem, kui eelmisel aastal meieni jõudnud filmiversioon

Allikas: Polygon