fbpx

Soome mängustuudio Remedy Entertainment on viimased paar aastat tööd teinud selle nimel, et meieni toimetada Microsofti eksklusiivmäng Quantum Break. Samal ajal on Remedy üks võtmefiguure Sami Järvi mõista andnud, et ta sooviks innukalt naasta Alan Wake’i maailma. Nüüd on internetiavarustesse lekkinud kaubamärginõue, mis vihjab, et järjekordne Alan Wake võib olla töö all. Uus mäng võiks dokumendi sõnul kanda nime Alan Wake’s Return. Lisaks on NeoGAFi kasutajad avastanud alanwakereturns.com domeeni olemasolu.

Stuudio on mängu järjele mõelnud juba pikalt. Polygoni lehel ilmus selle tegemisest pikk artikkel ning video mängupildist. Selle katkestamise tõttu aga ilmusid nii mitmedki videos nähtud ideed Alan Wake’s American Nightmare eraldiseisvas laienduses. Täpsemat infot mängu (mitte)tegemise kohta kuuleme loodetavasti peale 5. aprilli, kui ilmub kauaoodatud Quantum Break.

Allikas. Eurogamer