fbpx

DriveClub saab VR toe

DriveClub – see kihutamismäng, mis tuli suure paugu ning mängurite poolse kisaga – sai seejärel mitmeid häid uuendusi, koguni mootorrattad ning pidi nüüdseks olema suurepärane simulatsioon. Seda lauset kirja pannes tekkis soov antud mäng oma PlayStation 4 mängumasinasse tagasi pista. Edust või ebaedust hoolimata otsustas Sony mängu arendanud stuudio Evolution Studios sulgeda, selle korjas ülesse aga peamiselt just kihutamismängudega oma nime teinud Codemasters. DriveClubi edasi kihutamist aga ei näi takistavat mängustuudio puudumine, sest ESRB (Entertainment Software Raiting Board) andmetel on tulemas mängust virtuaalreaalsusele mõeldud versioon.

driveclub

Mäng on suunatud kõigile ning kirjelduse järgi on tegemist võidusõidusimulaatoriga, kus mängijad saavad sõita erinevate autodega päris maailmast pärit kohtades. Mängijad saavad end proovile panna traditsioonilistes sõitudes, ajakatsetes ning driftimise väljakutsetes. Kõlab nagu tavaline DriveClub? Aga seal ei ole ju VR tuge! Pole veel teada, kas mäng saab lihtsalt täienduse või lastakse välja täiesti uus versioon. Küll aga on pressile varasemalt PlayStation VR seadet antud mängu lühikese demoga näidatud.

driveclub

PlayStation VR jõuab meieni käesoleva aasta oktoobris ning selle hinnaks saab olema 399 eurot. Lisaks on samaks ajaks oodata ka PlayStation 4 edasiarendust, mille koodnimeks on PlayStation Neo. Ilmselt ilmub DriveClub VR ka oktoobris.

Allikas: Destructoid