fbpx

Juba enne Ubisofti pressikonverentsi anti meile ohtralt võimalusi Watch Dogs 2 maailma, tegelaste ja mehaanikatega tutvumiseks, ent üritusel näidatu tundus sellest hoolimata mahukas ja üllatavalt värske. Vahikoerte seeria teise osa peategelane Marcus on tunduvalt sümpaatsem kui tema igal pool nahkmantlit kandev eelkäija ning juba ainuüksi selle tõttu oleks põhjust Watch Dogs 2 tulemisse ning esitlusel näidatusse pisutki optimistlikumalt suhtuda.

Päris pikalt ja põhjalikult näidati mängupilti, sellele järgnes aga uudis, et koostöös Sony’ga vändatakse Watch Dogsi põhjal valmis film. Lisaks saime teada, et kõik Watch Dogs 2 lisapakid ja laiendused on esimesed 30 päeva saadaval eksklusiivselt ainult PlayStation 4 konsoolil ning muudele platvormidele jõuavad alles peale selle perioodi lõppu. Watch Dogs 2 ilmub PlayStation 4, Xbox One ja PC platvormidel 15. novembril ning loodetavasti saame siis ka teada, kuidas tolle ühe tüübi prillid täpselt töötavad!