fbpx

Käesoleval aastal me uut Assassin’s Creedi mängu ei näe. Viimane kord, kui Ubisoft otsustas oma esikseeriale puhkust anda, rippusid meil seintel veel 2008. aasta kalendrid. Paus tasus end kuhjaga ära, kuna selle jooksul kogunenud värsked ideed kulmineerusid paljude poolt seeria parimaks osaks peetavas Assassin’s Creed II-s. Seega peaks fännidele meeltmööda olema äsja välja kuulutatud Assassin’s Creed The Ezio Collection, mis toob uue põlvkonna konsoolidele krõbedama pildiga karismaatilise Ezio Auditore da Firenze triloogia. Uue kuue saavad Assassin’s Creed II (2009), Brotherhood (2010) ja Revelations (2011).

https://www.youtube.com/watch?v=YzjCC7Uwnj0

Ubisofti sõnul soovitakse keskenduda üksimängu kogemuse rafineerimisele, mistõttu Brotherhoodi ja Revelationsi esialgsete versioonidega kaasa tulnud mitmikmängumoodi The Ezio Collectionist ei leia. Lisaks kolmele mängule ja kõigile allalaetavatele lisadele sisaldab kogumik ka kahte filmi. Esimene neist, Assassin’s Creed: Lineage, on 36-minutiline eellugu mänguseeria teisele osale. Teise, Assassin’s Creed Embersi näol on tegu animeeritud epiloogiga Revelationsile.

rsz_revelations

Sel aastal ei saa me rikkamaks küll uue Assassin’s Creedi mängu võrra, kuid seeria põhjal, mille teoseid on kokku müüdud üle 100 miljoni koopia, vändatakse filmi, mis jõuab kinodesse 21. detsembril. Senikaua aitab ehk ootusärevust leevendada Assassin’s Creed The Ezio Collection, mis saabub käesoleva põlvkonna konsoolidele 15. novembril.

Allikas: Ubiblog