fbpx

Ubisoft tähistab tänavu oma kolmekümnendat tegutsemisaastat ning nagu Kääbikute raamatust tuttaval sünnipäevapeol tehti, jagab ka Ubisoft oma tähtpäeva puhul hoopis teistele kingitusi. Sel kuul leiab kingipakist algselt aprillinaljast tuule tiibadesse saanud ning seejärel 2013. aastal ilmunud Far Cry 3 eraldiseisva lisapaki Blood Dragon, mis üllatas mängijad oma kõigile arusaadava maalähedase huumori ning neoonvärvidega. Plusspunkte ka selle eest, et teose loovjuht Dean Evans on üks kõige ägedam tüüp maamunal:

Tasuta Far Cry 3: Blood Dragon mängu on võimalik hankida omale vaid PC kasutajatel, selleks pole vaja midagi muud, kui omada Uplay kontot ning mäng alla laadida. Seda on võimalik teha alates 9. novembrist. Mäng on siiski novembrikuus saadaval ka Xbox 360 tagasiühilduvuse kaudu Xbox One mängukonsoolile Games With Gold raames.

Blood-Dragon-Jeep

Varasemalt on Ubisoft oma sünnipäeva puhul ära jaganud turnimise ja ajaga manipuleerimise mängu Prince of Persia: The Sands of Time, siiani oma uut lisa ootava Splinter Celli, palavalt armastatud ning veel palavamalt vihatud Rayman Originsi ning mängu, mille järgi ei ole mõtet õppida Ühendriikide kaarti: The Crew. Hetkel on saadaval samuti oma järge pikalt oodanud Beyond Good and Evil.

Kui aga Far Cry 3: Blood Dragon läbitud, tasub ette võtta selle järjeosa, Trials of the Blood Dragon, mis segab Blood Dragoni mütoloogia mootorrattasõiduga:

Allikas: Polygon