fbpx

Jõulud on ikka andmise aeg ning sel korral potsatab kingikotti ka üks täiesti tasuta Hitmani lisamissioon. Talviseid emotsioone pungil olev Holiday Hoarders viib meid tagasi Pariisi, mis pakatab jõulumeeleolust. Kahjuks on seda rikkumas aga kaks röövlit, kes hiilivad ringi, et kõik kingid ära varastada. Just nende takistamisega meile armsaks saanud kiilaspäine Agent 47 tegelema peabki.

Holiday Hoarders on kõikidele mängu omanikele tasuta ning, nagu suvised lisamissioonid enne seda, ei asenda olemasolevat Pariisi missiooni. Kuigi kõnealuse lisa eest raha ei küsita, on see siiski loodud rahvusvahelise vähiliidu World Cancer Research Fund toetuseks ning arendaja IO-Interactive loodab, et kõik leiavad endas soovi ja tahet kõnealust organisatsiooni annetusega toetada.

Lisaks sellele jõuab detsembrikuu jooksul Hitmani mängu veel paljusid teisigi uuendusi, nagu näiteks erinevad väljakutsed, uued Elusive Targetid ning Escalation missioonid. Juba jaanuarikuus jõuab turule ka mängu plaadiversioon. Millal algab aga teine hooaeg, on hetkel veel teadmata.

Allikas: Hitman