fbpx

Üle 3 miljoni Playstation 4 mängija on alla laadinud Resident Evil 7: Beginning Hour demo, kus tuleb leida väljapääs lagunevast mõisast, navigeerides mööda koridore, et leida oma põgenemisele peagi lõpp uue sõnumiga: „Tere tulemast perekonda, poeg!“

Sellest ajast saati on kogukond demos avastanud erinevaid lõppe, kogenud kummalisi ilmutusi ja isegi leidnud ohtlikuna näiva kirve. Nüüd on Beginning Hour saanud viimase uuenduse, nimega Midnight, mis paljastab, kuidas kuidas kõik omavahel seondub.

Olles demo varem mänginud, leidub antud tekstis kindlasti mõni tuttav element, mida mõisahoone endas peidab, nagu näiteks lukumuukija ja kindlasti salapärase nuku sõrm. Hea meel teatada, et Midnight kergitab saladuseloori ja annab lõpuks ligipääsu hallitanud ukse taha. Mida sealt tagant leida võib? Kohe kindlasti me ei kirjuta sellest, vaid jätame igaühe enda avastada. Kuid siiski – soovitame kaasa võtta midagi, millega ennast kaitsta. Ukse tagant kostub häälitsusi ning need ei kõla just väga sõbralikult.

Kui Beginning Hour läbi ja lõhki kogetud on, ent ootusärevus sellest ei vaibu, soovitame pilgu peale heita uusimale videolõigule täismängust.

Resident Evil 7 ilmub 24. jaanuaril 2017 PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peal, kuid hirmsaima kogemuse annab raudselt PlayStation VR.

Allikas: PlayStation Blog