fbpx

Jõulud on ukse taga ning on viimane aeg kindlad plaanid paika panna – mida panna jõululauale, milliseid viimase minuti kingid osta oma lähedastele… ja millistes videomängudes jõule tähistada. Kui esimese kahe probleemiga võime pisut hätta jääda, siis viimasele oskame päris mitu lahendust pakkuda. Kirsiks tordi peal on fakt, et mitte ükski allolevatest uuendustest rahakoti raudu kangutama ei hakka.

Hitman

Tegelikult oleme Hitmani jõuluepisoodi kohta juba kirjutanud, ent antud mäng on niivõrd hea, et väärib uuesti mainimist. Heategevuslikul eesmärgil tasuta ilmunud jõuluepisood lisab olemasolevale Pariisi tasemele kingituste, ehete, kuuskede ja jõuluvanaga ohtralt jõulutunnet, mida kaks tuttavlikku pätti nurjata tahavad. Agent 47 eesmärgiks on elavate kirjast eemaldada Harry ja Marv. Kõlab tuttavalt?

Destiny

Kõnealune lisa vajab nähtavasti küll Rise of Iron lisapakki (mis tegelikult oli päris hea), ent kui see soetatud on, ei tohiks The Dawningu allalaadimisega mingit probleemi olla. Uuendus toob mängu taaskord tagasi Sparrow-nimeliste hõljuksõidukite võidusõidud ning viib kõikide kangelaste kogunemispunkti The Toweri visuaalselt pühade meeleollu. Muidugi on ka ohtralt uusi väiksemaid ülesandeid ja saavutasi, mille sooritamise eest võib kinke saada! Kas ma tõesti pean Destiny uuesti alla laadima?

Overwatch

Overwatch on stabiilselt näppu erinevate erisündmuste pulsil hoidnud – suvel tähistati olümpiamänge, sügisel Halloweeni. Nüüd on kord jõulude käes ning koos pühade lähenemisega on mängu tekkinud lumised Londoni ja Jaapani tänavad ning ohtralt kosmeetilisi elemente, mida uutest talvistest kingipakkidest leida võib. Lisaks veel eraldi brawl-mängulaad , mis paneb Meid KÕIKI omavahel lumesõda mängima.

Pokemon GO

Paljud meist veel mängivad suvel inimesi hullutanud Pokemon GO-d? Kui nunnusid loomakesi täis rakendus nutiseadmest ammu kustutatud on, siis ehk meelitab seda uuesti alla laadima teadmine, et mängu on saabunud pisike portsjon uusi Pokemone, vahepeal on lisatud erinevaid uuendusi ning, kuna me räägime siin artiklis ikkagi jõuludest, on Pikachule pähe pandud päkapikumüts. Kui see ei imponeeri, siis ma ei tea, mis seda peaks tegema!

Overcooked

Overcooked on meeletult lõbus seltskonnamäng. Isegi siis, kui üks su tiimikaaslastest terve potitäie suppi lihtsalt prügikasti viskab (me teame, et see olid sina, Martin)! Jõulude puhul jagatakse mängijatele tervelt kaheksa uut levelit, milles kokates oma stressitaluvus ja tiimitöö korralikult proovile panna. Lisaks sellele saab leegiheitjaga toitu küpsetada, kahe uue kokaga sibulaid lõikuda ning, nagu ka Pikachugi, kannavad kõik kokad päkapikumütse. Ja ei viska suppi prügikasti!

Häid jõule on veel vist vara soovida, aga nende mängude seltsis saab nendeks valmistuda juba täna, seega… häid pühi? Või pigem, rõõmsaid ja jõuluseid mänguelamusi!