fbpx

Mullusel suvel toimunud E3 üheks suurimaks (vähemalt minu jaoks) uudiseks oli tagasiühlduvuse jõudmine Xbox One konsoolile, mis tähendas, et nii mitmedki Xbox 360 mängud hakkasid olema mängitavad ka Microsofti praeguse generatsiooni masinal. Tänaseks on see nimekiri kasvanud 300 mänguni.

Sinna hulka kuuluvad mitmed head ja nõutud mängud, nagu Far Cry 3: Blood Dragon, Shank 2 ning Amazonis oma müüginumbreid kasvatanud Rockstari avatud maailmaga vesternimärul Red Dead Redemption. Vahel on vaja ainult küsida ning mõne aja pärast avatakse ka paluja mängule uksed – nii juhtus näiteks väga hea Burnout Paradise’iga.

Antud võimalusest on saanud Xbox One’i üks suurimatest tõmbenumbritest, sest Xboxi pealiku Phil Spenceri sõnul kasutab seda peaaegu 50% One’i omanikest. 2016. aasta novembris on One’i peal 360 mänge kokku mängitud lausa 210 miljonit tundi, augustis oli neid tunde tunduvalt vähem… nii umbes 145 miljonit. On ilmselge, et tagasiühilduvus on siin, et jääda ning selle üle on meil vaid hea meel. Loodetavasti jõuavad me kõikide lemmikmängud läbi selle vanalt konsoolilt uuele.

Mina näiteks mängiks hea meelega oma Xbox One’i peal 50 Cent: Blood on the Sandi.

Allikas: Gamespot