fbpx

Mõned päevad tagasi hakkasid NeoGAF-is (kus siis veel?) levima kuulujutud, et Rockstar planeerib juba sel suvel järgmisele põlvkonnale tuua oma avatud maailmaga seiklusmäruli L.A. Noire’i. Nüüdseks juba suletud mängustuudio Team Bondi ja väljastaja Rockstar Gamesi kahasse loodud mäng ilmus aastal 2011 ning jutustas loo politseinikust nimega Cole Phelps, kes 1940ndate Los Angelesis korralikku detektiivitööd tegi. Mehe ette sattusid nii mõrvajuhtumid kui süütamised, samuti pidi ta rinda pistma lokkava korruptsiooni ja pahatahtlike kolleegidega.

Mängu üheks suurimaks tõmbenumbriks olid tegelaste näoanimatsioonide jälgimine ning nende põhjal otsustamine, kas intervjueeritav isik räägib tõtt või põikleb sellest kõrvale. Tegemist oli üpriski revolutsioonilise tehnoloogiaga, mis oleks väärinud rohkem tähelepanu, ent see viga, kui kõlakad tõele vastavad, võib nüüd parandatud saada.

Erinevate allikate sõnul ilmub L.A. Noire Remastered juba sel suvel ning platvormideks ei ole vaid ootuspärased PlayStation 4 ja Xbox One, vaid ka Nintendo peagi meieni jõudev uus konsool Switch. Kas antud kuulujuttudel ka tõepõhi all on, selgub vaid aja jooksul. Õnneks lootus (see lollide lohutus) sureb viimasena!

Allikas: NeoGAF