fbpx

PlayStationi ametlikule YouTube’i kontole on viimase nädala jooksul tekkinud mitu huvitavat treilerit. Kui esialgu võiks arvata, et seal võib näha vaid kvaliteetset kraami, nagu Horizon: Zero Dawn, Detroit: Become Human või just hiljuti poelettidele jõudnud Gravity Rush 2, siis praeguseks hetkeks on internetis kõneainet pakkunud kaks omapärast treilerit.

Esimeseks neist on Life of Black Tiger. Treileri all olevas kirjelduses lubatakse äärmiselt realistlikku kogemust. Tõsi, mitte miski ei ole tõepärasem sellest, kui tiigri pea läbib elutu krokodilli keha. Mitte miski! Kuuldavasti on tegemist tasuta mobiilimängu pordiga ning kui see näeb juba telefonide standardite järgi halb välja, siis miks peaks keegi seda PlayStation 4 peal mängida tahtma? Äkki on see üks neist mängudest, mis PlayStation 4 Pro peal tunduvalt parem on…

Musta tiigri elu ei ole aga midagi võrreldes selle eepilisusega, mida kujutab endast Skylight Freerange 2: Gachduine. Mul lihtsalt ei ole sõnu. Vaadake seda!

Sony, mis juhtus? Kas rekordilised müüginumbrid tundusid isegi sinu jaoks konkurentide suhtes liiga ebaausad ning sa üritad nüüd ka neile võimalust anda?

Äkki siiski ei peaks? Sest need mängud, mida sa reklaamid… on üpriski kohutavad.