fbpx

Kuigi esmane arkaadiversioon on Jaapanis olnud saadaval juba 2015. aasta märtsikuust saadik, polnud legendaarse Tekkeni-nimelise võitlusmänguseeria seitsmes peatükk arvutil ja konsoolidel sünnikuupäeva saanud. Nüüd aga tõmbas Bandai Namco saladuselt katteloori pealt – Tekken 7 ilmub 2. juunil.

Seitsmes Raudrusika Kuninga turnee on alanud ning juba 20 aastat kestnud Mishima perekonna vägikaikavedu on lõpule jõudmas. Võitlejate nimistusse lisandub ka Street Fighterist tuntud Akuma.

Mäng toob sisse uusi võimalusi oma vastase alistamiseks. Näiteks eluriba tühjenemisel hakkab see ühel hetkel punaselt vilkuma, olles indikaatoriks sellele, et mängija on sisenenud nn raevuolekusse. Selles staadiumis saab karakter ligipääsu kahele uuele võitlusviisile – „Rage Drive“ ja „Rage Art“. Need on siis vastavalt kas kiire ja tugev automaatne ründekombinatsioon või ekstrakaitse ja lisatugevus mõneks hetkeks.

TT-noscale

Veel rääkis arendaja tulevastest lisapakkidest, mida on kolm. Pakid täiendavad tegelaste nimistut ning lisavad uusi võitlusareene ja kostüüme. Näidati ka midagi kollektsionääridele – Tekken 7 Collector’s Edition tuleb koos 30cm x 45cm kujuga, mis kujutab omavahel võitlevaid Kazuya ning Heihachi Mishimat – kahte põhitegelast Tekkeni kaklusmänguseerias. Koos kujuga tuleb kaasa ka steelbook. Kõik eeltellijad saavad ligipääsu Eliza-nimelisele võitlejale, kes on tuttav tasuta saadaval olevast Tekken Revolutionist.

16114638_1413767821976378_4641717364207192876_n

Igatahes, pool aastat ootamist ning uus madin on ees. Hoiame pöidlad pihus, et Tekkenit ei lükata edasi. Noh, nagu see enamikele Jaapani mängudele kombeks on

Allikas: PlayStation Blog