fbpx

Nintendo Switchi, mille tulekuni on jäänud pisut alla kuu aja, esitlusel tundus üks veidraim teos olevat minimängudest koosnev 1-2-Switch. Ei kasutanud ju see ära konsooli ekraani (ehk täpsemalt konsooli ennast), vaid pigem Wii pulte meenutavaid Joy-Cone ning vastasmängija silmi ja miimikat.

joy con

Selle tulemuseks on veider kogumik tegevusi, mis meenutavad nõutud aktsioone vaid kaudselt, ent tunduvad tänu sellele äärmiselt meeltlahutavad. Viskame mõnele neist ka pilgu peale:

Lehmalüpsmine on praeguseks hetkeks ehk vast see kõige tuntum minimäng. Tuleb ju kolleegist põllumehele sügavale silma vaadata, samal ajal aeglaselt fiktiivset nisa pigistada. Ega’s need kujuteldavad ämbrid ise piima täis ei lähe!

Kõik, kes arvasid, et viimane võitlus Harry Potteri ja Voldemorti vahel oli ülituus ja tahaksid ise sellest eepilisest heitlusest osa saada (olgugi, et see käis elu ja surma peale) – selle jaoks on Wizard täiuslik. Õnneks on antud mängu puhul väiksem risk Avada Kedavaraga pihta saada.

Kui lehmalüpsine polnud piisavalt sugestiivne, siis limpsipudeli raputamine peaks igale (eriti veel pisut napsutanud) pidulisele hea tuju tekitama ja naeratuse suule tooma. Eriti kui kogu tegevusele järgneb meeleolukas purse!

Kui soov söömisvõistlusest osa võtta on peakolus keerelnud juba aastaid, ent seniks on takistanud hirm rohkete kalorite ees, aitab välja tabavat nime omav Eating Contest (tegelikult on kõik 1-2-Switchi minimängude tiitlid üsnagi ilmselged).

Kellele ei meeldiks palle loendada? Joy-Conide suurejoonelist HD Rumble funktsiooni (ehk ülitundlikku vibratsiooni) ära kasutav minimäng Count Balls asetab pallid mängijate pihku! Ainult, et pallid on karbi sees ja karpi pole tegelikult olemas, sest see on ainult pult, mis väriseb… aga pallide arv tuleb täpselt ära arvata sellegipoolest!

Carmen Kass on su eluaegne iidol? Eesti Superstaarisaade ei võtnud sind vastu? Runway aitab hädast välja… olgugi, et ma ei suuda päris täpselt aru saada, kuidas see erineb ühest teisest minimängust, mille nimi on Copy Dance. Ju siis on asi fantaasias kinni?

Need on vaid mõned jaburatest minimängudest, mida 1-2-Switchi kollektsioonist leida võib. Kuuldu järgi on neid kokku 28, osad neist käsivad mängijaid seife lahti muukida, habet ajada, beebit unne suigutada ja ka palju muud. Kas 1-2-Switch saab olema see kogumik, mis aitab Nintendo uusimal konsoolil Wii kõrgustesse tõusta, ei tundu just tõenäoline, kuid see ei tähenda, et Switchi juba praegu endale soetada ei tasu, vastupidi!

Isegi Hideo Kojima kiidab selle heaks!