fbpx

Tundub, et For Honor, Ubisofti uus vastuoluline „kaklusmäng“, ei ole niivõrd populaarne, kui Prantsusmaa mängustuudio oleks oodanud ja lootnud. Nimelt jagas veebisait Githyp statistikat, mille kohaselt on mängijatearv kahe nädalaga drastiliselt vähenenud.

Ametlikult (ehk konkreetsele kättesaadavale statistikale tugunedes) saab seda hetkel öelda küll vaid PC-mängurite kohta – Steamis on toimunud lausa 62% suurune kukkumine. Esialgsest 39 000 mängijast (tunni kohta) on kahe nädalaga alles jäänud vaid 15 000. UPlay kohta Githyp täpsemaid numbreid ei avaldanud, ent räägitakse, et ka sealgi pole just paremad lood. Konsoolide kohta statistika puudub. See aga ei muuda fakti, et mängu taoline kiire mängijatest tühjaks valgumine on üpriski nukker.

Kindlasti saab siinkohal üheks süüdlaseks pidada kehva ühendust teose serveritega, mis pidevalt mängulusti pärsivad. Ubisoft ei pea sarnase näite leidmiseks väga kaugele minevikku vaatama – nende eelmisel aastal ilmunud suurteos The Division sai samuti sarnase käitumise vilju maitsta, lõbustades kolm nädalat peale ilmumist vaid 43% algsetest mängjatest.

Allikas: Githyp