fbpx

Käes on selle aasta esimene kevadkuu. Kui eelmisel kuul PlayStation Plus teenusega pakutud LittleBigPlanet 3 ning teised mängud on mängitud, pole muretsemiseks põhjust, pilgu saab peale visata uutele, märtsikuus antavatele teostele.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

TEARAWAY UNFOLDED

Värvikas ning lõbus Tearaway Unfolded paneb meid paberitegelaste rolli oma paberist maailmas. Mängija eesmärgiks on jumalikke võimeid kasutades võimaldada tegelased nimedega Iota või Atoi endani, et nad saaksid edastada sulle kutse nende maailma. Tegemist on PlayStation 4 konsoolile kohandatud mänguga, mis algselt ilmus 2013. aastal PS Vita pihukonsoolil.

DISC JAM

Hoki, jalgpalli ning tennist ühendav Disc Jam tundub olevat Sony järgmine katse luua midagi Rocket League’i sarnast- kiire ja täpsust vajav sport on ühendatud mitmikmänguga, et pakkuda mängijatele midagi uut ja huvitavat. Kas see läheb läbi, saab juba ise üsna pea proovida.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

UNDER NIGHT: IN-BIRTH

Midagi Jaapani mängude austajatele! Under Night: In-Birth ühendab endas visuaalnovelli kaudu edasi antava loo ning klassikalise kaklusmängu tüüpi võitlussüsteemi, mida teame näiteks Blazblue või Guilty Gear seeriatest. Teose lugu keerleb peategelase nimega Hyde ümber, keda ründasid pimeduseelukad ning kes on nüüd lõksus limbos, kus ta pole ei elav ega surnu. Selline olukord on talle aga andnud üli-inimlikud võimed ning nüüd peab Hyde oma jõuga maailma päästma.

EARTH DEFENSE FORCE 2025

Taaskord üks Jaapani mäng, Earth Defence Force 2025. Mängijal on võimalus valida nelja sõduriklassi vahel, et hävitada tulnukaid. Teoses on üle seitsmesaja relva, mis pole genereeritud, vaid loodud spetsiaalselt arendajate poolt. Sellise arsenaliga on küll lõbus maaväliseid olendeid nottida, või mis?

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

LUMO

Üle 400 ruumi, mis kõik on täidetud mõistatustega- Lumo taaselustab isomeetrilise rollimängu žanri. Kui igatsed vanakoolielamust, siis see tiitel on just sulle.

SEVERED

Severed on mäng, milles peategelase eesmärgiks on päästa oma perekond purgatooriumi-laadsest kohast. Kaasa ei aita see, et tegelasel on ainult üks käsi, ning võitlusstseenid ei ole kunagi üks-versus-üks. Vaenlaste kehaosade äralõikumisel saab neid kasutada enda varustuse uuendamiseks- sest nagu nimi ütleb, on mängus kehaliigeste eemaldamine väga, väga tähtis.