fbpx

Veebruari lõpus välja kuulutatud Middle-earth: Shadow of War – järg menukale Middle-earth: Shadow of Mordorile – tuli kui kauaoodatud, kogemata inernetti lekkinud välk selgest taevast. Äsja nägime ka esmakordselt augustis ilmuva järje mängupilti:

Võrreldes Shadow of Mordoriga on lahingute mastaap kordades kasvanud ning peategelasel Talionil on seekord rohkem vahendeid ja võimalusi oma eesmärkide täitmiseks. Videos näeme ka, kuidas uuendatud nemesis-süsteem loob unikaalseid narratiive mitte ainult Talioni ja tema liitlaste ning vaenlaste vahel, vaid ka arvuti poolt kontrollitavate tegelaste seas. Võimalus vallutada kantse ning määrata neile unikaalsete omadustega valitsejaid näib toovat Shadow of Wari ka strateegilise elemendi ja laiendab seeria esimese osaga võrreldes veelgi nemesis-süsteemi haaret.

Tundub, et Shadow of Mordori fännidel on, mida oodata. Middle-earth: Shadow of War peaks PC-le ning Xbox One’i ja PlayStation 4 kasutajateni jõudma 25. augustil.