fbpx

8. aprillil toimuval MängudeÖÖl avaneb külastajatel võimalus kohtuda Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainori loengusaalis mängumeedias ohtralt tähelepanu võitnud kodumaise isomeetrilise rollimängu No Truce With the Furies arendajatega. Sarnaselt teiste loengusaali ettekannetega toimub ka see esitlus inglise keeles.

Communism and Gameplay – Art, Writing and Game Design in service of the people

Kaur Kender, Kaspar Tamsalu, Argo Tuulik (ZA/UM Studios)

The developers of No Truce With the Furies discuss the importance of politics in video game narratives, why it’s important to make no discounts in the writing and art department and why so many studios still do.

***********************************************************

Kommunism ja mängitavus – kunst, kirjutamine ja mängudisain rahva teenistuses

Kaur Kender, Kaspar Tamsalu, Argo Tuulik (ZA/UM Studios)

No Truce With the Furiesi arendajad lahkavad poliitika olulisust videomängude narratiivides, artulevad, miks ei peaks arendajad mängude loo ja kunsti osas järeleandmisi tegema ning otsivad põhjuseid, miks seda jätkuvalt tehakse.

Lisaks No Truce With the Furiesi tiimile saab loengusaalis näha muuseas ka arendajaid Kanadast, Argentiinast ja LeedustThe Witcher 3: Wild Huntist räägib Philipp Weber CD Projekt REDist ja Quantum Breaki lahkab Gregory Louden Remedy’st. Tule ja kohtu inimestega mängude taga!