fbpx

Mänguajakirjanduses on saabunud ühe ajastu lõpp ja teise algus – Ubisoft kuulutas E3-l viimaks ametlikult välja Assassin’s Creed Originsi, mis tähendab, et teos ei saa enam ikka uuesti ja uuesti lekkida ning ajakirjanikuna on mul nüüd võimalik vahelduseks ka millestki muust kirjutada. Tänud, Ubisoft!

Tundub, et kõik need mitmed Originsi kohta käivad lekked tabasid märki täpselt kümnesse. Teose tegevus leiab aset Vanas-Egiptuses ning mängijad astuvad Bayeki-nimelise karakteri rolli. Olemas on juba varasemalt nähtud kilp ja vibu, seilamine, kaamlid, krokodillid ja võimalus püramiididel turnida. Nagu mängu nimigi viitab, näib Originsi loo keskmes seisvat mõrtsukate ordu saamislugu ja konflikti algus templirüütlitega.

Microsofti pressikonverentsil nägime esmakordselt ka Originsi mängupilti jooksmas Xbox One X-il 4K pildikvaliteediga:

Klipis naaseb Bayek oma kodukülla Siwasse, et tappa pahatahtlik valeoraakel. Nagu näha, on Originsis kadunud seeria varasemates osades kohal olnud kaart ning see on asendatud Skyrimi-stiilis kompassiga. Lisaks sellele on ümber tehtud ka võitlussüsteem, mis näib nüüd vähem visuaalselt silmapaistev, kuid see-eest taktikalisem. Far Cry Primalist on üle tõstetud Bayeki võime kasutada kotkast, et ümbruskonda seirata, ning näib, et peategelasel on seekord ka üleloomulikud võimeid – video lõpus kontrollib mees lendulastud noole liikumissuunda.

Assassin’s Creed Origins jõuab PlayStation 4 ja Xbox One konsoolidele ja PC-le 27. oktoobril.