fbpx

Microsofti tänavune E3 pressikonverents oli üsna hea. See oli üsna hea seni, kuni asuti demoma Monolithi oktoobris ilmuvat Middle-earth: Shadow of Wari ja maailma õnnistati sarkastilise mäemõõtu orki Bruz the Chopperiga. Alates sellest hetkest oli Microsofti pressikonverents väga hea. Ei usu? Viska pilk peale ja veendu ise!

https://www.youtube.com/watch?v=4a0ld3fKKNs

Bruz the Chopper on kõik, mida Shadow of Wari peategelane Talion ei ole: humoorikas, sarkastiline, karismaatiline, meeldejääv, rohekas ja mitte häälnäideldud Troy Bakeri poolt. Kui me üritaksime olla natukene rohkem nagu Bruz, oleks maailm vaieldamatult parem paik. Ta on sõber, keda me kõik sügaval sisimas enda kõrvale tahame.

Bruzi kaheldamatult kõige ägedamatele seiklustele eales saame hakata kaasa elama 10. oktoobril, mil Middle-earth: Shadow of War ilmub PlayStation 4 ja Xbox One konsoolidele ning PC-le.

PS! Ubisoft, sul on veel aega! Näita Bayekile ust ja tee Bruz the Chopperist Assassin’s Creed Originsi uus peategelane! Mis on halvim, mis saaks juhtuda?