fbpx

Paar kuud tagasi, täpsemalt 25. aprillil, ilmunud poolakate CI Gamesi avatud maailmaga (taktikaline… vist) tulistamismäng Sniper Ghost Warrior 3 ei „sütitanud ilmudes maailma“ (jah, see on banaalne otsetõlge ning ma jään sellele kindlaks).

SGW seeria eelnevad teosed pole kunagi tehnilise viimistluse poolest silma paistnud – nii esimene kui ka teine osa kuuluvad pigem sinna „nii halb, et on hea“ kategooriasse. Triloogia viimane sissekanne ei muutnud seeria mainet. Kuigi mängu lükati mitmeid kordi edasi, siseneti turule poolikuna – teosest puudus lubatud mitmikmängulaad, laadimisajad olid meeletud (need võisid ulatuda kuni 5 minutini) ning tagatipuks kannatas Sniper Ghost Warrior 3 mitmete väiksemate tehniliste probleemide all. Kõik eelnimetatud probleemid on nüüdseks kulmineerunud sellega, et mängu arendusmeeskond on ausalt tunnistanud – nad tegid suure vea.

CI Gamesi ninamees Marek Tymiñski paljastas, et arendusmeeskond astus avatud maailmaga korralikult ämbrisse. Tahe sarnaneda AAA mängudele oli Sniper Ghost Warrior 3 jaoks tegelikkuses üheks suureks komistuskiviks, mis mõjutas teose kõiki aspekte pigem negatiivselt. Tymiñski kinnitas, et kompanii järgmine tulistamismäng on tunduvalt konkreetsem, kinnisem ning rafineeritum. Avatud maailm lubatakse aga selja taha jätta. Senimaani keskendutakse Sniper Ghost Warrior 3 uuendustele ja parandustele ning Lords of the Fallen seeria teise osa valmistamisele.

Lehole pettumuse valmistamise eest siiski ei vabandatud.

Allikas: Eurogamer