fbpx

Aastal 2014, peagi pärast esimese osa ilmumist, kuulutati välja Lords of the Fallen 2. Ambitsiooniliste eesmärkidega järg pidi ületama oma eelkäija, kuid praeguseks on need plaanid hajutatud.

Eurogamer võttis ühendust endise CI Gamesi töötaja Tomasz Gopiga, kes osales esimese ja teise osa valmimise juures. Praeguseks stuudiost lahti lastud (nii meeskonna kui ka rahalise kokkuhoiu tõttu) mees paljastab pisut teose tagamaid.

Gop oli töötanud teise osa kallal kaks aastat, ent senimaani ei olnud teos visioonist kaugemale jõutud. Mees ise oli 100% pühendunud, kuid mida ei tehtud, oli mäng ise. Peamine põhjus oli ilmselt prioriteediks osutunud Sniper Ghost Warrior 3 valmistamine. Kuid pärast CI Gamesi ülestunnistust, et viimati mainitud põrus, võib spekuleerida, et ka Lords of the Fallen 2 oli pisut liiga ambitsioonikas ettevõtmine. Seda enam, kui meeskond on nüüd veel väiksem.

Aga kas teist osa ongi üldse vaja? Mängumasinasse võib ju alati pista Nioh või Dark Soulsi teosed, sest nende kohta me teame, kui head nad on.

Allikas: Eurogamer