fbpx

South Park: The Fractured But Whole – järg 2014. aasta ühele parimale rollikale The Stick of Truthile – kuulutati välja juba aastal 2015, ent pole tänu korduvatele edasilükkamistele senimaani meieni jõudnud. Võiks öelda, et elame rasket elu.

Elu rasked aspektid on teemaks ka siis, kui mäng viimaks oktoobris meieni jõuab ning me mängu raskuastet valima hakkame. Nimelt muutub eelnevalt loodud peategelase nahavärv vastavalt sellele, milline raskusaste valitakse. Mida raskem mäng, seda tumedanahalisem on tegelane. Raskuse valimisel ütleb Eric Cartman, et see ei mõjuta võitluseid, küll aga ülejäänud elu South Parkis. Eurogamerile öeldi, et nahavärv (ehk raskuaste) mõjutab seda, kuivõrd palju raha tegelane saab ning kuidas teised karakterid temaga suhtlevad.

South Park: The Fractured But Whole peaks meieni jõudma 17. oktoobril, ilmudes nii PlayStation 4, Xbox One’i kui ka PC peal.