fbpx

PlayerUnknown’s Battlegrounds on viimasel ajal petturitega parajalt hädas olnud. Probleemid on muutunud lausa niivõrd suureks, et jaanuarikuu sees bänniti mängust tervelt üle 1 miljoni konto. Lisaks sellele on häkkeritega võitlemine mängu arendamisele kaikaid kodaratesse visanud.

Oma hiljutises Steami postituses andis PUBG Corp. teada, et planeeritud uuendused ning parandused on seetõttu pidanud pisut hilinema. Kõige muu seas jõuab hiljem kohale ka mängu uus, järjekorranumbriga kolmas kaart. Täpsem info selle kohta puudub, ent kuulujutud sahistavad, et kolmas kaart viib mängijad lumistele väljadele. Uus kaart jõuab kohale millalgi käesoleva aasta esimeses pooles. Teiste muudatuste seast võime leida uute kastide saabumise ja mõne Miramari (kõrbekaart) aia purunematuks muutumise.

Loodetavasti suudab PUBG Corp. enda häkkeriteprobleemile kiirelt lahenduse leida (väidetavalt hakatakse selleks katsetama uusi lahendusi), sest hiljutised uudised kuulutavad, et mängijate- ja müügiarvud hakkavad tasapisi kahanema. Lisaks hingab kuklasse üks teine battle royale mäng.

Allikas: Steam