fbpx

Eelmisel aastal ei olnud mängulaadi, mis oleks olnud populaarsem kui battle royale – lisaks turgu domineerinud PlayerUnknown’s Battlegroundsile pakkusid oma tõlgendust ka Fortnite ning Grand Theft Auto Online. Lisaks sellele rääkis Ubisoft, kuidas nemadki tahaks tulevikus taolist mängulaadi enda teistesse lisada.

Rockstari tänavu (küll oodatust hiljem) ilmuv kauboisimulaator Red Dead Redemption 2 sattus taaskord kuulujuttude keerisesse. Nimelt väidab veebisait Trusted Reviews, et nende kätte on sattunud piisavas koguses kõnealuse teose arendust kirjeldavaid dokumente, millest võib välja lugeda detaile loo, missioonide ülesehituse, mängumehaanikate ning mitmikmängulaadide kohta.

Üheks selliseks on muidugi asjaolu, et Red Dead Redemption Online (mitmikmängu oletatav nimi) hakkab omama populaarset „Battle Royale“ mängulaadi, lisaks on laadide valikus ka tiimipõhised „Revive and Survive“ ning „Money Grab“. Samuti saab netis mängides niisama vabalt maailma avastada, poode külastada ning eluasemeid osta (GTA korterid on siinkohal asendatud telkidega).

Maailma avastamise puhul on abivahenditeks erinevad transpordivahendid, alustades hobuste ja kaarikutega ning lõpetades kaevandus-kärudega. Samuti saab kaardil eri paikadesse rännata ka rongi abil, milles saab sees vabalt ringi liikuda ning reisijatega suhelda. Kõrvalise tegevusena saab aga näiteks kala püüda. Sarnaselt Grand Theft Auto V praeguse põlvkonna konsoolidele (ja hiljem ka PC-le) jõudnud versioonile, on ka Red Dead Redemption 2 mängitav üksikisikuvaates.

Trusted Reviews väidab, et antud dokumendid on nende valduses olnud juba pikemat aega, ent neid hoiti seni saladuses, kuna poldud kindlad nende sisus. Viimaste reklaammaterjalidega on Rockstar aga väidetavalt suutnud tõestada nende vettpidavust. Rockstar Games ise leket kommenteerinud pole.

Red Dead Redemption 2 ilmub selle aasta 26. oktoobril, platvormideks PS4 ja Xbox One.

Allikas: Trusted Reviews