fbpx

Kohaliku tehnikaeksperdi ülevoolava heakskiidu osaliseks saanud Nintendo Switch on senimaani oma kasutajatele pakkunud vaid osalist netiteenust. See kõik muutub tänavu septembrikuus, kui jõuab ametlikult kohale tasuline teenus Nintendo Switch Online.

Senimaani on nutiseadme olemasolu nõudvas äpis elanud teenus keskendunud eelkõige tulistamismängule Splatoon 2, lastes rääkida teiste mängijatega ning pakkudes erinevaid mängusiseseid lisaesemeid. Kõik, kes aastas teenuse eest pisut alla 20€ välja käia otsustavad (alternatiivselt saab ühe kuu hinnaks umbes 4€) saavad eelnimetatuid hüvesid edasi kasutada (ja ka teisi mänge üle võrgu nautida), lisaks saabub ligipääs klassikaliste Nintendo mängude kollektsioonile. Tagatipuks pakutakse teenuse kasutajatele Nintendo konsoolisiseses võrgupoes eksklusiivseid sooduspakkumisi.

Tasulise netiteenuse kohalejõudmine on vaid üks osa Nintendo tänavusest plaanist – kindlasti kavatsetakse jätkata suurepäraste müügitulemuste näitamist ning samal ajal katsetatakse ka totaalselt uusi ja hullumeelseid ideid.

Allikas: Nintendo