fbpx

Värvipimedus ei ole tore. Oskan seda kogemusest öelda, olles terve elu selle all kannatanud. Igapäevaelus saan hakkama, aga teatud videomängudes võivad asjad vägagi keeruliseks muutuda. Üks selline mure on tõusnud esile Rainbow Six Siege uusima operaatoriga.

Uueks tegelaseks on Lion ning ta on ründemeeskonnas. Operaatori erilisus peitub võimes kasutada drooni, mis korjab üles terve kaardi pealt vastaste liikumist ning märgib nad punasega ära. Punane värv on aga üks kõige problemaatilisemaid toone värvipimedate jaoks. Mängija Tim Larson (ehk A_Play_On_Nerds) kommenteeris, et värvipimedatel on olnud Siege’is palju raskusi, kuna Ubisoft pole mängijatele selles osas valikuid andnud. Kuigi mängus on siiamaani olnud kõik enam-vähem talutav, on seda nüüd raskem ignoreerida, kuna probleemi põhjustajaks on lausa terve tegelane ning tema unikaalne võime.

Õnneks üks Ubisofti esindaja vastas Larsonile, öeldes, et ta uurib antud teemat ühes arendusmeeskonnaga. Loodetavasti see tähendab, et mängu lisatakse colorblind mode, et aidata neid, kelle jaoks paljud värvid sulanduvad ühte.

Olles mitu korda Kapkani punase laseriga miinidesse kõndinud, oleks mina JA minu kill/death ratio väga tänulikud abi eest!

Allikas: PCGamesN