fbpx

Juba selle aasta märtsis ilmub Ubisofti populaarse üksikisikuvaates tulistamismänguseeria Far Cry viies osa. Kas miski saab sellest veel paremana kõlada? Jah, sest ka Far Cry 3 – seeria kõige parem episood, vähemalt siinkirjutaja arvates – jõuab samuti praeguse põlvkonna masinatele ning on 5. osa hooajapääsme ostjatele täiesti tasuta!

Far Cry 3 Classic Edition saab PlayStation 4 ja Xbox One’i peal olema ka eraldi ostetav. Mängu tegevus viib noore elupõletaja Jason Brody koos sõpradega Rook Islands saartele, kus peo asemel ootab neid ees üks videomängude ajaloo tuntuim kurjam, Vaas Montenegro. Algab võitlus ellujäämise nimel, mille jooksul saadab Jason vastaste poole ohtralt kuule, ronib hüljatud raadiotornide otsa ning põletab Damian Marley ja Skrillexi ühise loo taustal maha ühe kanepipõllu.