fbpx

Veebruarikuu lõpus lasi SEGA välja Yakuza 6: The Song of Life demo. Kahjuks juhtus aga väike apsakas – keegi SEGA Ameerika tiimis vajutas „tasuta demo“ nupu asemel „tasuta mängu“ nuppu.

Kuigi täisversioon Yakuza 6-st laekus ainult Põhja-Ameerika PSN-i, võeti see iga regiooni võrgupoest maha. Sellest ajast on möödunud ligi kolm nädalat, aga The Song of Life proloog on lõpuks ometi Playstation Store’is taas saadaval.

Arendusmeeskond on üritanud fännide rõõmsameelsust viimaste päevade jooksul taastada. 17. märtsil avati Yakuza 6 auks „Essence of Art“ kunstinäitus ning sealt tehti otseülekanne. Fännide küsimustele vastasid lokaliseerimistiimi liikmed koos seeria produtsenti Daisuke Sato ja mängutegelaste tätoveeringute looja HORITOMOga. Ülekande ajal tehti suuri teateid, näiteks Yakuza Kiwami 2 saabumine läände, aga mainiti ka, et The Song of Life demo naaseb PSN-i mõne päeva pärast. Fännid ei pidanud kaua ootama, sest see päev oli täna.

Uusima Yakuza teose esimesed tunnid olid imelised ja on tore, et neid saavad nüüd kogeda kõik PS4 omanikud. Demos on midagi kõigile – kui mängija on tuttav seeriaga, on selles esindatud loo proloog, mis annab aimu peategelase Kazuma Kiryu tulevasest seiklusest. Kui aga niisama tahetakse näha, miks need Yakuza mängud on hakanud populaarsust koguma, siis võib julgelt vaheklippidest mööda minna ning sukelduda Kamurocho linnaossa ja kõikidesse seal olevatesse tegevustesse.

Yakuza 6: The Song of Life tuleb välja 17. aprillil.