fbpx

Alles äsja, 27. veebruaril, lasi SEGA välja Yakuza 6: The Song of Life demo. See pidi olema lahke žest – fännidele pakuti midagi, mis neid natuke kauem tegevuses hoiaks, kuna teose ilmumine lükkus edasi. SEGA läks vist aga oma lahkusega natuke liiga hoogu…

Demo huvilised avastasid, et proovitav versioon on üle 30GB suur. Hakati spekuleerima, mis selle massiivsuse taga võib peituda. Fännid avastasid kärmesti, et demo on paksult tegevust täis, isegi rohkem kui osades täismängudes. Pärast teose esimese peatüki läbitegemist oleks pidanud demo lõppema, osad mängijad Põhja-Ameerikas aga ühtegi peatavat keelumärki ei näinud ning mängisid rõõmsalt edasi.

Tuleb välja, et SEGA oli kogemata Põhja-Ameerikas demo asemel The Song of Life täisversiooni välja lasknud. Nad eemaldasid selle kiiresti PSN-ist ning kommenteerisid olukorda Twitteris:

Tundub, et Euroopa ja Austraalia versioonid jäid puutumata, mis tähendab, et nende näol oli tegemist tavaliste demodega. Ei ole veel teada, kas Põhja-Ameerika PSN saab õige demoversiooni tagasi.

Nagu näha on SEGA vahel vägagi kohmakas. Õnneks ei saa sama öelda The Song of Life’i kohta. Olles ise mängu demo (mitte toda täisversiooni, kahjuks) juba mitu tundi nokkinud, on mul palju positiivseid muljeid. Sellest kõigest lähemalt aga veidi hiljem.

Yakuza 6: The Song of Life (seekord legaalne) täisversioon ilmub PlayStation 4 konsoolile juba üsna pea, 17. aprillil.

Allikas: Kotaku