fbpx

Eelmine kord, kui ma ühe kuulujutu kohta kirjutasin, kommenteeriti seda nõnda: „Täiesti kasutud spekulatsioonid, ehk ootaks ametlikud sõnad ära ja hakkaks alles siis vart poleerima.“ Eks ta tõsi ole, aga samas, kui teemaks on Maarjamaa mitteametlik rahvusmäng Grand Theft Auto järgmine osa, siis ei saa ma teps mitte kirjutamata jätta!

Rooster Teethi uudistesaate The Know väidetel on neil siseinfot tulevase GTA kohta. Seeria järgmine numbriline osa leiab aset kahes lokatsioonis – juba varasemalt tuntud Vice Citys ning kusagil Lõuna-Ameerikas. Sellest tulenevalt vahendab The Know, et mängule viidatakse stuudiosiseselt kui „Project Americas“ ehk Projekt Ameerikad, mis lisaks kaalu kahe keskkonna kasutusele. Lisaks sellele näeme me väidetavalt esmakordselt ka seeria esimest naispeategelast, ent pole teada, kas GTA 6 sisaldab oma eelkäija kombel mitut peategelast või mitte.

Muidugi tuleb toonitada, et tegemist on kõigest kuulujuttudega, ent spekuleerida on alati tore. Võttes arvesse, et GTA V tõi seeria juba teistkordselt San Andrease maakonda (nagu GTA: San Andreas enne seda) ning GTA III ja IV mõlemad leiavad aset Liberty Citys, ei ole asukohtade taaskasutamine üldsegi mitte uskumatu. Siiski on GTA 6, olgu siis kirjeldatud kujul või hoopiski totaalselt erinev sellest, totaalne tulevikumuusika – GTA Online toob hetkel Rockstarile hunnikute viisi raha sisse ning sel sügisel peaks kõigi eelduste kohaselt turule jõudma ka stuudio kauboiseiklus Red Dead Redemption 2.

Nii – ja nüüd jääme ootama, millal saab vart poleerida!