fbpx

Tuntud kultusmängu Deadly Premonition arendaja Hidetaka Suehiro ehk Swery65 on tagasi! Tema stuudio White Owls uusim teos, pealkirjaga The Good Life, laekus mõned kuud tagasi Kickstarteri portaali, kus otsiti fännidelt rahastust. Eesmärgiks oli koguda 620 000 dollarit ning nüüd, vaid päev enne kampaania lõppu, sai antud projekt kõrgest latist edukalt üle.

https://www.youtube.com/watch?v=xrWOdfs8QDQ

The Good Life räägib fotograafist-ajakirjanikust nimega Naomi, kes kolib väiksesse Rainy Woods nime kandvasse Briti külla, et oma hiiglasliku võla jaoks raha teenida. Teos müüb end kui igapäevaelu rollimäng, kus on võimalik võtta erinevaid tööotsi, olgu selleks fotograafia, juuksuriamet, aiandus või ka kõigi lemmik – krüptovaluuta kaevandamine.

Loomulikult ei oleks tegemist kurikuulsa Swery65 mänguga, kui seal ei peituks tema omapärast veidrust. Kord kuus muutuvad Rainy Woodsi elanikud kassideks ja koerteks. Kui see polnud piisavalt imelik, siis samuti hakkavad linnas aset leidma brutaalsed mõrvad, mida mängija peab uurima.

Kui säärane imelik kombinatsioon igapäevaelust ja sürrealistlikust veidrusest tundub kütkestav, siis mängu Kickstarteri lehel on võimalik alla laadida lühike demo. Täismängu ilmumisajaks prognoositakse 2019. aasta teist poolt.

Kõik, kes on kunagi arvanud, et Animal Crossing on tore, aga oleks seal vaid pisut rohkem mõrvamist – The Good Life on just Teile mõeldud!

Allikas: Eurogamer