fbpx

Suure mängijate maandumise arvu kohta on Fortnite Battle Royale kaart kokkuvõttes üsnagi pisike, mistõttu ei jää mängijatele midagi märkamatuks. Kui kaardile peaks midagi uut tekkima, leitakse see üles ja asutakse küsimustele vastuseid otsima.

Nimelt ilmus neljanda hooaja teisel nädalal eikusagilt salajane luuk, mida saab igaüks oma silmaga uurimas käia. Luuk asub I3 ruudu paremas ülemises nurgas. Tegelikult pole seal midagi väga vaadata, sest tegu on lihtsalt mingi suvalise luugiga, mida ei saa isegi avada. Siiski suudab luuk jääda väga salapäraseks – suletud uste taga asetsevad tundmatud veidrad märgid, mille tähendust keegi ei tea.

Asja teeb vägagi intrigeerivaks fakt, et Epic Games ei pane mängu kunagi tähtsusetuid asju – alati leidub neil mingi tagamõte. Firma on tuntud salapäraste mõistatuste ja puslede lisamise poolest ja mitte kunagi ei lase nad mängijal midagi vaadata, kui seal tegelikult midagi vaadata pole.

Samuti teame, et selline salapära tasub ennast kõvasti ära. Epic Games seadis üles erinevaid mõistatusi ja vihjeid, mis juhatasid sisse neljanda hooaja. See omakorda tekitas palju spekulatsioone ja fänniteooriaid, muutes mängu huvitavamaks. Mõistatuste lahendamine ja uurimine tekitab mängijas tunde, nagu tal oleks võimalus olla osa loo lahtirullumisest.

Tihti on väga raske üle mõelda, sest ajusoppidest tulnud teooriad on sama sügavad kui luugi alla jääv kamber – seda sõna selle otsese mõttes. Kaameraga pisut ringi vaadates on võimalik näha, et luugi all peitub suur tühi kamber.

Luuk võib märku anda sellest, et lõpuks on mängu tulemas sõidukid ja tegemist on ühega garaažidest. Samas võib luuk olla hoopis üks osa suurest maaalusest võrgustikust.

Praegusel hetkel võib see olla ükskõik mis ja ilmselt ainult aeg suudab näidata, mis sealt luugi alt tegelikul välja hüppab.

Allikas: Polygon