fbpx

3 100 000 – Vähemalt nii palju koopiaid müüs God of War kolme päevaga

God of War on hea veini kombel aja edenedes vaid paremaks muutunud, pakkudes meeldejäävaid momente ning suurepärase häälnäitlemise toel lahtirulluvat pisut klišeemaigulist, ent siiski kaasahaaravat narratiivi. Tegemist on mänguga, mida on raske mitte soovitada! Ah et mäng ise ilmus ju aprillis? Miks ta siis maikuu numbrites on? Sest tulemused saime hiljem! Ära päri ning mine osta see endale juba täna… kui ei ole seda veel teinud!

7 900 000 – Vähemalt nii palju koopiaid on müünud Monster Hunter World nelja kuuga

Monster Hunter: World oli Capcomi katse mänguseeria massidesse tuua ning see toimis! Teosest sai suur hitt (seda toetavad muljetavaldavad müüginumbrid), olles Jaapani mänguhiiu seni kõige kiiremini müünud teos läbi ajaloo. Selle aasta mängud on üle prahi, müüvad hästi ja on ostmist väärt. Antud number sisaldab nii digitaalseid kui ka füüsilisi koopiaid.

100 000 000 – Nii palju kulub raha Shadow of the Tomb Raider valmistamiseks

Ja see pole veel kõik – sinna juurde lisandub sellest veel kolmandik, mis on mõeldud teose turustamiseks. Eidos Montreal stuudio pealik David Anfossi tunnistab, et summa on suur ning  eesmärgiks on proovida uusi võimalusi ning tuua mängijateni suurejooneline ja enneolematu teos. Sellest ka sellised numbrid. Vaat, kui palju on testimiseks tarvis!

40 000 000 – vähemalt nii palju inimesi on mänginud Overwatchi

Seda mängu mäletab veel keegi? Kuigi praeguseks on kindlasti uuemaid ja paremaid teoseid, ei ole paljud kõnealust tulistamismängu kindlasti unustanud. Tulekul on nii mitmedki uuendused, kuid kas see ongi hetkel nii oluline? Soovime neile lihtsalt õnne!

2 200 000 – vähemalt nii mitu koopiat Persona 5 on tarnitud üle maailma

Persona 5 on tõstnud lati kõrgele nii lääne kui Jaapani rollimängude jaoks ning on kindlasti kogu Shin Megami Tensei kõrvalseeria üks parimatest. Teos ei ole kindlasti mõeldud kõigile, kuid kes seda mänginud on, kiidavad taevani!

80 000 000 – vähemalt nii mitu koopiat on müünud Gran Turismo Sport

See vähe teistmoodi Gran Turismo Sport ei olnud nii halb midagi. Number ju näitab, et inimestele meeldib ning väga vales suunas ei ole Sony oma valikutega läinud. Või on asi lihtsalt selles, et inimesed nõuavad Gran Turismot. Ehk on kuulujuttudel tõepõhi all ning me saame lähitulevikus ka seda „õiget“ teost proovida.

95 000 000 – vähemalt nii palju mängukoopiaid on müünud GTA 5

Antud teos on oma müüginumbritega nagu pidurdamatu rong Udo Sepp. Kas keegi veel mäletab üldse, millal GTA V esmakordselt meieni jõudis? Tundub, nagu ta oleks meiega olnud terve igaviku. Mingis mõttes on see tõsi, sest mäng ilmus esmalt Xbox 360 ja PlayStation 3 konsoolidele 2013. aasta septembrikuus. PlayStation 4 ja Xbox One said antud mängu poolt puudutatud 2014. aasta novembris ning kauaoodatud PC-versioon jõudis kohale alles aprillis, aastal 2015. Esimesest ilmumisest alates on mäng vahelduva eduga püsinud erinevates müügiedetabelites.

310 000 000 – vähemalt nii palju dollareid teenis Far Cry 5 oma esimese müüginädalaga

Kuigi Far Cry 5 mängupilt ei ole võrreldes seeria varasemate osadega oluliselt muutunud, on teoses siiski piisavalt värskust, et olla mängijate aega väärt. Pikalt mängumaastikule veninud teos on nüüdseks juba kergelt unustuse hõlma vajunud, kuid see ei takista teosel edukas olla.

1 500 000 – vähemalt nii palju inimesi kasutas H1Z1 avatud beeta võimalust PlayStation 4 mängumasinal

Numbrid räägivad, et ehk tasub endalgi H1Z1 proovida. Jääb mulje, et inimesed otsivad oma battle royale mängudest värskust – Fortnite tuli, et lüüa PUBGi, aga kas H1Z1 tuleb (uuesti), et lüüa Fortnite’i?

1 000 000 – vähemalt nii palju mängijaid meelitas kahe päevaga ligi State of Decay 2

Sten just kirjutas sellest, eksole.

Allikad: Eurogamer; Capcom; VG247; PC Gamer; Gematsu; Play Station Life Style; IGN; Hollywood Reporter; Gamespot;