fbpx

Aasta alguses ilmunud Hokuto ga Gotoku (tõlkes Like a North Star) on populaarse jaapani manga- ja animeseeria „Fist of the North Star“ põhjal tehtud mäng. Antud märul pole aga kõigest järjekordne litsentsi põhjal loodud teos, vaid see on valmistatud Yakuza arendajate poolt. Käesoleva E3 käigus teatati, et mäng jõuab ka läände, pealkirjaga Fist of the North Star: Lost Paradise ning selle auks lasti välja uhiuus treiler.

Olles üllitise demot mänginud ja nautinud, olen isiklikult väga elevil. Minu jaoks on tegemist ikkagi ühe aasta oodatuima mänguga. Lokalisatsiooni kvaliteet tundub olevat parem kui kunagi varem, kuna ei ole kõigest tehtud tõlketööd, aga kogu teost on võimalik kogeda ka ingliskeelse dublaažiga.

Ryu ga Gotoku stuudio ja SEGA lokalisatsioonitiim töötavad vist 25-tunniste vahetustega, sest 2018 saab olema üks legendaarne aasta seeria fännidele – mitte kõigest ei tulnud välja Yakuza kuues peatükk, aga meid ootab ees veel teise osa uusversioon, ja Jaapanis tuuakse kogu seeria ka Playstation 4 peale. Seeria jõuab isegi sel aastal Steami.

Fist of the North Star: Lost Paradise on järjekordne teos, mis garanteerib Yakuza arendajate kuldajastut. Teos jõuab läände juba 2. oktoobril.