fbpx

SEGA lasi välja uue Yakuza Kiwami 2 treileri, mis näitab, et Tokyo allilmas tuntud Dojima Draakonil pole kõigest kogukad lihased, et inimestele molli anda, aga ka suur süda.

Videos võib näha peategelast Kazuma Kiryut koos uue tegelase detektiiv Sayama Kaoruga. Tegemist on karmi tädiga, keda kutsutakse Yakuza Sööjaks, kuna tal on põlev viha Jaapani allilma vastu. Tal on oma mineviku kohta palju küsimusi ning Kiryu aitab nende vastusteni jõuda, samal ajal õppides teineteist tundma… ja võib-olla isegi armastama?

Olles varem läbinud Yakuza 2 originaalversiooni, olen ma väga elevil antud tegelase loo üle. Kaoru oli vaieldamatult üks parimaid elemente teisest osast, olles mitte kõigest lihtlabane huviobjekt peategelasele, aga võrratult kirjutatud tegelane, keda mängu lõpuks tahab iga mängija õnnelikuna näha.

Yakuza Kiwami 2 lubab olla väga mitu asja – uusversioon klassikalisest peatükist, tuline võitlus Dojima Draakoni ja Kansai Draakoni vahel ning armastuslugu yakuza ja politseidetektiivi vahel. Mäng jõuab meieni 28. augustil ning huvilised saavad PSNis olevat demo proovida!