fbpx

Ühe PlayStation 4 omapäraseima õudusmängu Until Dawn looja Supermassive Games andis gamescom 2018 raames teada, et on löönud käed väljaandja Bandai Namcoga, toomaks mängijateni terve õudusmängude antoloogia The Dark Pictures Anthology.

Seeria iga teos on eraldiseisev, omades unikaalseid tegelasi ning narratiive. Sarnaselt Until Dawnile on tegemist pigem filmilike elamustega, kus mängitavus on lihtsakoeline ja põhirõhk on pandud mängija valikutele. Esimesena jõuab meieni Man of Medan, kus viiepealine grupp noori satub üleloomulike sündmuste keerisesse, kui nende jaht satub peale Teise maailmasõja aegsele kuunarile, mis peidab endas rohkem, kui esialgu arvata võiks. Tähelepanelikumad märkavad, et esimese episoodi tegelaste sekka on sattunud ka Shawn Ashmore, kelle jaoks pole tegemist esimese korraga videomängus üles astuda – kehastas ta ju ka Soome stuudio Remedy viimase teose Quantum Break peaosalist Jack Joyce’i.

Man of Median jõuab millalgi 2019. aastal PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peale.