fbpx

Rootslaste mängustuudio Experiment 101 esimeseks mänguks on seiklusrollikas Biomutant, mille annab välja THQ Nordic. See tundub olevat väga lõbus ja eelkõige teistsugune versioon rollimängudest, kus mängija saab kehastuda kung-fud oskavaks pesukaruks, kes peab võitlema suures avatud maailmas teiste muteerunud olenditega.

Mängu sisu kohta pole palju teada, aga tänavuse gamescomi ajal tehti avalikuks uus mänguvideo, milles saame veel rohkem näha pakutavaid võimalusi nii võitluste kui ka avastusretkede osas. Biomutant pidi esialgu ilmuma veel sel aastal (Steamis on endiselt ilmumisajaks 2018), aga maikuus sattusid nii selle kui ka teise THQ Nordicu mängu Darksiders 3 ilmumisajad küsimärgi alla (kuigi viimane ilmub siiski  27. novembril). THQ Nordic on samuti gamescomil kohal ning uue mänguvideo ilmumisega kinnitati, et Biomutant jõuab meieni kindlasti 2019. aasta suvel.

Eelmisel aastal välja kuulutatud mängus, mis jõudis ka minu oodatuimate nimekirja, on võimalik tegelase võimeid ja välimust muuta mutatsioonide, biooniliste proteeside ja relvadega. Lisaks saavad mängijad kasvatada endale tiivad, küünised või kinnitada kehale uued robotjalad ja palju muud. Kõike seda kasutades on iga võitlus teiste teostega võrreldes hoopis teistsugune ning praegu on raske ette kujutada, mida suudetakse erinevaid kombinatsioone kasutades välja mõelda.

Biomutant ilmub nii arvutile kui ka PS4 ja Xbox One’i konsoolidele.