fbpx

Suvekuud saavad peagi otsa, mis tähendab seda, et on aeg heita pilk peale nendele mängudele, mille toob endaga kaasa PlayStation Plus septembris!

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

DESTINY 2

Eelmisel aastal ilmunud järg palju kõneainet tekitanud Bungie kosmosetulistamisele on saadaval tasuta PlayStation Plusi liikmetele JUBA PRAEGU! Destiny 2 on aga kordades parem mäng, kui seda oli seeria esimene teos ning seetõttu ei tasu seda maha magada, eriti kui see on, noh, tasuta.

GOD OF WAR III REMASTERED

Olid ajad, kui Kratos ei olnud pereisa, vaid kõige vihasem mees terves maailmas (ning Olümposel). Milline oli God of War enne tänavust hittmängu?

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

ANOTHER WORLD: 20TH ANNIVERSARY EDITION

Another World on üks platvormikate esiisasid. Kuigi teose kontrollimine on väga, väga, väga puine, on tegu ikkagi ühe tähtsaima mänguga kogu videomängude ajaloos.

Q.U.B.E. DIRECTOR’S CUT

Milline oleks Dark Souls ja Super Meat Boy, kui nad oleksid üksikisikuvaates puslemängud? Sellele küsimusele vastab Q.U.B.E. – kole raskeid mõistatusi täis olev üllitis, milles jätkub valu tundideks!

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

SPARKLE 2

Kui Facebooki-emmedel pole PlayStationi peal midagi nautida, siis oh sa poiss! See on küll üks mäng just neile! Tegemist on pallikeste kokkusobitamismänguga, milles tuleb palle.. kokku… sobitada?

FOUL PLAY

Mis tunne on kellelegi teatris pasunasse kütta? Foul Play vastab just sellele küsimusele, olles klassikaline beat-em-up stiilis teos ning leides aset lavalaudadel! Tsirkust, leiba ja molli!

Need on tulevase kuu PlayStation Plus mängud! Kui endal on kollasest ristikesest puudus, ent hirmus isu Destiny 2 järele, aitab Sony Center hädast välja! Ostes just sealt endale ükskõik mida – kas patareisid, PlayStationi pulte või PlayStation Plus koodi – osaled loosimises, mille auhinnaks on eriti lahe ja limiteeritud PlayStation 4 konsool!