fbpx

Netflix lasi viimaks ometi välja uue treileri Konami vampiiritapmissimulaatori põhjal tehtud animesarja „Castlevania“ teisele hooajale!

„Castlevania“ esimese hooaja lõpuks oli kangelane Trevor Belmont kohtunud kahe uue tegelase, Alucardi ja Syphaga, kellest peagi said tema kaaslased. Uus treiler näitab neid võitlemas kättemaksuhimulise Dracula ning tema jüngrite vastu. Esimene hooaeg jõudis meieni eelmisel aastal ning sisaldas ainult 4 episoodi, keskendudes peamiselt tegelaste eellugudele. Teine hooaeg lubab olla pikem ja põnevam! Juttu on juba olnud ka kolmandast hooajast.

On tore tuttavaid tegelasi taaskord näha ja loodetavasti jõuab seeria põneva lõpuni ning ei haihtu õhku nagu Konami samanimelised mängud. Kui keegi aga otsib Castlevania-stiilis mänge, siis antud seeria üks suurimaid figuure, Koji Igarashi, tegeleb metroidvaniaga Bloodstained: Ritual of the Night. Tal on isegi midagi pakkuda retrostiilis Castlevania fännidele hiljuti väljalastud Bloodstained: Curse of the Mooni kujul.

Teine hooaeg jõuab Netflixi 26. oktoobril. Püha vesi ja vampiirivastane piits olgu käepärast!

Allikas: Eurogamer