fbpx

Ubisoft avalikustas hiljuti  5. oktoobril ilmuva Assassin’s Creed Odyssey hooajapääsme sisu. Lisaks kahele kolmest episoodist koosnevale lisaloole tuleb sellega kaasa ka Assassin’s Creed III Remastered.

Kuigi Assassin’s Creed III peetakse seeria üheks nõrgimaks mänguks, on Ubisoft siiski otsustanud teose uusversiooni hooajapääsmesse kaasata. Mäng räägib loo inglise-indiaani päritolu randmenoaentusiastist nimega Connor Kenway, kes elab läbi Ameerika Ühendriikide tekkeni viinud sündmused. Assassin’s Creed III Remasterediga tulevad kaasa kõik teose allalaetavad lisad ja ka algselt PlayStation Vital ilmunud Assassin’s Creed 3: Liberation Remastered.

Arvutil, PlayStation 4 Pro ja Xbox One X konsoolidel jookseb uusversioon 4K resolutsioonil ning toetab HDR-i. Lubatakse paremaid tekstuure, uuendatud graafikamootorit ja ka mängumehhaanilisi edasiarendusi. Assassin’s Creed III Remastered tuleb müüki ka eraldiseisva teosena ning Odyssey hooajapääsme soetamine ei ole mängu hankimiseks vajalik.

Veel sisaldab Odyssey hooajapääse kahte kolmest episoodist koosnevat lisalugu, mis lahkavad süvitsi Vana-Kreeka ajalugu ja müüte. Legacy of the First Blade räägib ikoonilise randmenoa tekkeloo ja selle avaosa ilmub detsembris. Sellele järgnevad teine ja kolmas episood kuuenädalaste vahedega. 2019. aasta kevadel ilmub The Fate of Atlantis, mis lubab viia mängijad ilmakuulsasse veealusesse linna rinda pistma mütoloogiliste elukatega. Teise ja kolmanda osa vahele jääb taaskord kuus nädalat.

Kuid see pole veel kõik! Kahe eelmainitud suurema loo vahel plaanib Ubisoft regulaarselt välja lasta väiksemamahulisi lisamissioone koondnime all The Lost Tales of Greece. Veel, igal nädalal ilmub mängu uus tugev laevkond või tegelane, kelle alistamise auhinnaks on eriline valuuta, mille eest saab spetsiifilise kaupmehe juures osta eriti head varustust. Lisaks kõigele eelmainitule naaseb Originsi üks kõige huvitavamaid lisandusi, hariduslik Discovery Tour, ja New Game + lubab lisada uusi mütoloogilisi koletisi ning võimaluse näha, kuidas mängusisesed valikud otseselt lugu mõjutavad.

Assassin’s Creed Odyssey hooajapääse on mahukas ja peegeldab Ubisofti lootusi, et teos suudab mängijaid pikalt köita. Juba on teada, et järgmisel aastal uut Assassin’s Creedi mängu ei ilmu ja seda silmas pidades on loogiline, et stuudio Odyssey’le nii mastaapselt panustab. Seda, kas Ubisofti pikaajalised plaanid ennast ära tasuvad, näeme 5. oktoobril, mil Assassin’s Creed Odyssey ilmub arvutile ja Xbox One ning PlayStation 4 konsoolidele.

Allikas: VG24/7