fbpx

Juba pikalt on PC, Nintendo Switchi, Xbox One’i ning erinevate nutiseadmete omanikud rõõmsalt omavahel Fortnite Battle Royale sõjatandritel mõõtu võtta saanud. Sony otsustas aga ristvõrgus mängimist mitte lubada, olgugi et Epic Gamesi varasem „eksimus“ tõestas, et tehniliselt takistust ei ole. Otsust oma võrku vaka all hoida heitsid aga kompaniile ette nii mängurid… kui ka konkurendid.

Peale pikalt kestnud põikpäisust on Sony siiski valgust näinud ja otsustanud miljonitele kurtvatele häältele vastu tulla, oma kaitsemüüri lammutada ning lubada kõikidel Fortnite’i sõpradel üheskoos ristvõrgus mängida. Seda olenemata nende platvormivalikust või sellest, millisele kompaniile on antud vahendustasu kosmeetiliste esemete ostu eest.

Sony Interactive Entertainmenti tegevjuht John Kodera tõdes blogipostituses, et teatud videomänge ümbritsevad kommuunid on jõudnud punkti, kus ristvõrgus mängimise võimalus omab kasutajate jaoks väga suurt väärtust. Selle valguses on tehtud põhjalik analüüs, mille tulemusena on Sony otsustanud üle kogu kompanii kõnealuse poliitikamuutuse ellu viia.

Esimeseks sammuks on Fortnite’i ristvõrgu beetafaas, muude projektide ja otsuste kohta jagatakse infot tulevikus.

Allikas: PlayStation Blog