fbpx

Viimased viis päeva on Telltale’i mängude austajate jaoks tormilised olnud. Reede õhtul andis stuudio ootamatult teada, et sulgeb enda uksed ning 225 inimest kaotasid koheselt enda töökohad. Allesjäänud 25 töötajat jäid kokku tõmbama lahtiseid otsi, milleks allikate kohaselt polnud teps mitte The Walking Dead: Final Season lõpetamine. Viimast kinnitas ka sarjas Clementine’ile hääle andnud Melissa Hutchison. Tol hetkel Telltale Games enda portfoolio tulevikku ametlikult kommenteerinud ei olnud.

Nüüd on stuudio Twitteri kontole jõudnud teade, milles kuulutatakse, et nendega on ühendust võtnud mitmed erinevad potentsiaalsed partnerid, kes soovivad aidata The Walking Deadi viimase hooaja kaks viimast episoodi valmis teha. Taibukamad kindlasti suudavad aga ridade vahelt välja lugeda, et ilma partnerite huvita olekski Clementine’i seiklus täna ilmunud teise episoodiga otsa saanud. Nüüd peavad fännid kannatlikult ootama jääma, et teada saada, kas kõnealused läbirääkimised lõppevad positiivse tulemusega või mitte.

The Walking Dead: The Final Seasoni lõpetamine oleks positiivne, ent samas üpriski kurb punkt Telltale’i eksistentsile. Loodetavasti suudetakse läbirääkimiste tulemusena leida partner, kes suunaks viimase kahe episoodi müügist tuleva tulu nende 225 töötaja suunas, kes pidid reedel ilma hüvitisteta käed taskus kodu poole vantsima…