fbpx

God of War, selle aasta üks edukamaid teoseid, lausa nõuab lisa. Sama mõtlevad ilmselt nii Santa Monica stuudio, potentsiaalselt investorid ja kindlasti ka mängurid. Stuudio poolt hetkel kinnitusi pole, kuid võiks arvata, et arendamisel pole mitte ainult üks, vaid isegi kaks üllitist.

God of War režissööri Cory Barlogi sõnul on tal tulevasele seeriale peas valmis mõeldud juba vähemalt viis järgmist lugu. Ligikaudu 25 aastat on aga pikk aeg nende realiseerimiseks ning nii otsibki stuudio võimalust protsessi kiirendada. Paistab, et lahendus on eemalt lähenemas – Resetera keskkonda laeti pilt, mis kujutab endast ekraanitõmmist Santa Monica graafilise keskkonna vanemametniku Erik Jakobseni LinkedIn kontolt, kus on näha pikemat rivi ametitest, mida mängu tegijad oma ridadesse otsivad.

Kontrollimaks, et tegu ei oleks naljaga, leidsime sarnaselt pika nimekirja ka tegijate ametlikult kodulehelt. Kuulutuste arv näib piisav, et spekuleerida isegi teise (kõrval)stuudio loomise üle.

Kas see võiks olla viis, kuidas Cory Barlog saab oma peas olevad teosed kiiremini realiseerida? Millised võiksid olla järjeosad? Vastused nendele küsimustele on hetkel küll teadmata, kuid kui Kratost kehastava näitleja Christopher Judge’i käest Twitteri kaudu Game Informeri artiklile viidates küsiti, kas temas peitub veel viis mängu, siis andis ta – naljaga või mitte – positiivse vastuse.

Hoiame pöidlaid pihus ning tuletame taaskord meelde, et kes pole antud teost veel mänginud, need peaksid seda kindlasti tegema!

Allikad: Linkedin, Kotaku