fbpx

Rockstari mängude müügiletile tulemine ja rekordite ületamine käivad käsikäes. Red Dead Redemption 2 pole siinkohal erand, kuna teos on juba suutnud kokku rehitseda üüratu rahasumma.

Teos suutis vaid kolme päevaga teenida 725 miljon dollarit läbi jaemüügi. See tähendab, et Red Dead Redemption 2-l oli meelelahutusmaailma edukaim avanädalavahetus. Müüginumbrite üldarvestuses on esikohal siiski Rockstari eelmine rekordipurustaja GTA V, mis teenis sama ajavahemiku jooksul jaemüügis terve miljardi. Abiks oli kindlasti fakt, et Grand Theft Auto on tuntum seeria ja jõudis mängijate kätte teisipäeval, Red Dead tuli välja aga reedel.

Rekordid ei saa aga seal otsa. Red Dead Redemption 2 suutis püstitada uusi verstaposte digitaalmüügis, suutes olla PSN-is esikohal eeltellimuste arvu, esimese päeva ning esimese kolme päeva müüginumbritega. Kui mitu eksemplari täpselt müüdud sai pole veel teada, aga Take-Two jagab kindlasti selle kohta varsti infot .

Just nagu Arthur Morgani seiklus algas kõigest vähem kui nädal aega tagasi, niisamuti võib väita, et Rockstari edukäik sai alles hoo sisse. Mitmikmäng ja PC-versioon (äkki) on ju veel tulemas!

Allikas: VG24/7