fbpx

Fallout 76 lasti umbes nädal aega tagasi välja, ent kriitikud ja mängijad pole teosega väga rahul. Üks negatiivne aspekt, mida (teose arvukate tehniliste viperuste kõrval) tihti välja tuuakse, on arvuti poolt juhitud inimtegelaste puudumine. Osad mängijad üritavad seda probleemi leevendada, kuid võib-olla mitte nii nagu fännid tahaks…

Kõik, kes on Fallout 4 Commonwealthis seigelnud, peaksid olema tuttavad Preston Garveyga – mees, kes lakkamatult teatas mängijale, et on vaja aidata erinevaid asulaid. Tema pidev abivajadus muutus kiiresti meemiks, mille üle fännid naljatlesid. Tuleb välja, et mängudevahelised piirid ei suuda Prestonit eemale peletada, sest nüüd võivad isegi Fallout 76 seiklejad kohtuda Garveyga, kes loomulikult asulaid abistama kutsub.

Tegemist pole aga Bethesda loominguga. Youtube’i kanali RpTheHotrod eestvedaja jookseb mööda West Virginia tühermaad, mängides Prestonit. Ta kasutab selleks Garvey erinevaid audioklippe, millega saab isegi täispika vestluse maha pidada (kui neid osavalt kokku panna). Kahjuks (või õnneks) saavad temaga kohtuda vaid väga vähesed mängijad, seda teose pisikeste serverite ja mikrofonikasutuse piirangute tõttu.

Sellele vaatamata on tore näha kedagi, kes on valmis omaenda lõbu looma isegi siis, kui mäng seda palju ei paku. Nüüd aga pean jooksma – ega need asulad ise end ei päästa! Oota… Kas Fallout 76-s isegi on asulaid…?

Allikas: Kotaku