fbpx

Castlevania: Symphony of the Night arendustiimi eesotsas oleva Koji Igarashi värske teos on oma arenduse lõpusirgel. Tagamaks kvaliteetset üllitist, saab 2015. aastal Kickstarteri toel rahastatud Bloodstained: Ritual of the Night abi mängustuudiolt Wayforward Technologies.

Igarashi teatas rõõmuga, et Wayforward tuleb ja aitab tema visiooni ellu tuua. Tegemist on tipptasemel arendustiimiga, kes on eriti pädevad 2D-platvormerite žanris. Nende tuntumad mängud on DuckTales: Remastered, Double Dragon Neon ja terve Shantae seeria. Koji märkis, et nende ekspertoskused tulevad kasuks ning peale selle aitavad nad elimineerida erinevaid tehnilisi viperusi.

Augustis teatati, et üllitis lükkus edasi järgmisesse aastasse. Bloodstainedi väljaandja 505 Gamesi Jason Ryan lisas, et hetkeseisuga ei saa veel öelda, millal teos mängijateni jõuab, kuid Wayforwardi abiga on see pigem varem kui hiljem.

Bloodstained: Ritual of the Night tuleb välja 2019. aastal. Senikaua on Kickstarteri toetajatel võimalik nautida mängu demo. Kui aga tahta midagi rohkem klassikalise Castlevania stiilis, on õnneks olemas imeline Bloodstained: Curse of the Moon.

Allikas: IGN