fbpx

Netflixi „Castlevania“ on hetkel üks edukamaid videomängu põhjal tehtud sarju – põnevad märulistseenid ja karismaatilised tegelased olid vaatajatele nii meeltmööda, et kolmas hooaeg on juba töös. Tuleb aga välja, et too seeria ei pruugi jääda stuudio ainsaks mängu-teemaliseks seriaaliks.

„Castlevania“ produtsent Adi Shankar teatas hiljutises IGN intervjuus, et ka Devil May Cry saab endale varsti anime-stiilis sarja. Kuigi ta projekti kohta palju infot ei jaganud, väitis ta tulihingeliselt, kuidas õigused DMC seriaali loomiseks said kärmelt ostetud, et Hollywoodi stuudiod seda tuksi ei keeraks. Produtsent isegi postitas Twitterisse foto, kus ta on riietanud end seeria fännidele tuttavaks Danteks.

Shankar tänas fänne, sest ilma nendeta ei oleks tal võimalik niisuguste projektidega tegeleda. DMC teade tuli suuresti tänu „Castlevania“ teise hooaja edukusele, mis Adi sõnul ületas ootusi. Deemonikütt Dante on varem olnud peaosas 2007. aasta animeversioonis, mille loojaks oli Madhouse stuudio.

Devil May Cry seerial on juba välja tulemas paljutõotav viies mäng. Kui nüüd tehtaks ka sari, mis on sama äge kui mainitud Netflixi seriaal, siis on fännidel ees põrgulikult hea aasta.

Allikas: IGN