fbpx

Käesolev aasta pole legendaarse mänguarendaja Cliff Bleszinski vastu just ääretult armuline olnud. Olles pannud kõik oma munad ühte pettumustvalmistavasse korvi (räägin siinkohal tema netipõhisest mitmikmängust LawBreakers, kes veel aru ei saanud), pidi ta vastu võtma valusa hoobi.

Nukraid müügi- ja mängijatenumbreid näidanud LawBreakers viis Cliffy B mängustuudio Boss Key Productionsi punktini, kus oldi sunnitud oma uksed kinni panema. Tol hetkel oli mees veel positiivselt meelestatud ning lubas, et videomängud on alati osake temast ja ta loodab, et tulevikus loob ta veel midagi uut. Tänaseks on Cliff aga nähtavasti oma meelt muutnud – nüüdseks kustutatud säutsule vastates andis ta mõista, et ei kavatse enam kunagi ühtegi virtuaalteost teha.

Esialgne tviit heitis Cliffile ette, et too ei tagasta lojaalsetele fännidele nüüdseks igaveseks kadunud videomängule kulunud raha. Bleszinski tulistas vastu väitega, et pahurate mängurite meele parandamise asemel on ta maksnud oma endiste töötajatele, tasunud nende ravikindlustuse ja panustanud pensionifondi – seda kõike ka kuid peale stuudio sulgemist. Üks endine töötaja viitas kiirelt asjaolule, et tegelikult on kuudest rääkimine ilmselge liialdus ning pigem peaks Cliff jääma kolmenädalase ajaakna juurde.

Mida Cliffy B tulevik nüüd ette näeb, me ei tea. Kui uskuda tema Twitteri profiili, siis kavatseb ta aeg-ajalt (alusetult) kritiseerijatele säru anda, mis tähendab, et mees loobub ka oma eelnevast lubadusest vähem m*nn olla.

Allikas: Eurogamer